HandelsbetingelserSalgs- og leveringsbetingelser
Hos Svaneke Bolcher kan du bestille dine varer online og betale med Dankort. Pengene vil blive trukket fra din konto når varerne bliver sendt fra butikken. Vi tager forbehold for systemfejl, udsolgte varer og prisændringer.
Bemærk at der tillægges ordren kr. 75,00 i porto pr. ordre.

Pakning og levering
Svaneke Bolcher sørger for levering med Post Danmark, til modtager 1-2 arbejdsdage efter bestilling. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk venligst, at disse procentsatser er gennemsnitlige.

Svaneke Bolcher kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. Levering til visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Svaneke Bolcher tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Levering til Færøerne, Grønland og udlandet kan tage op til 6 hverdage.

Betaling
Hos Svaneke Bolcher kan du bestille dine varer online og betale via Dankort.

Alle priser hos Svaneke Bolcher - på web-adressen www.svanekebolcher.dk er inkl. moms men excl. forsendelses omkostninger. Der tillægges ordren kr. 75,00 i porto og ekspeditionsgebyr pr. ordre. Ved forsendelser til udlandet tillægges ordren fragtgebyr på kr. 250,00.

Personlige oplysninger
Overordnet er det vigtigt for os at pointere, at INGEN personlige oplysninger, som registreres hos Svaneke Bolcher, på noget tidspunkt vil blive overdraget, solgt eller være tilgængelige for tredjepart. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Svaneke Bolcher.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling lagrer vi af sikkerhedsmæssige grunde INGEN kreditkortoplysninger. Kun i betalingsøjeblikket skal der i et vist omfang overføres finansielle oplysninger til PBS. Dette sker med maksimale sikkerhedsforanstaltninger via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra PBS. Transaktionen håndteres via ePay, der til enhver tid overholder de gældende sikkerhedskrav.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes en sikret database. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Svaneke Bolcher.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Fortrydelsesret
Svaneke Bolcher yder ikke nogen fortrydelsesret på vores bolcher da de alle er fødevarer, og dermed ikke omfattet af denne service. Skulle kvaliteten ikke leve op til forventningerne vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Svaneke Bolcher
Svaneke Torv 7
DK-3740 Svaneke
Telefon 56 49 62 82

Svaneke Bolcher tager forbehold for udsolgte varer, tryk- og slåfejl og prisændringer.